ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Στον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου όποιος πετυχαίνει γκολ παίρνει και τον αγώνα, κάτι που είχε πλήρη εφαρμογή στο παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τον Άρη για το πρωτάθλημα της FL, με τους παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη να έχουν τις ευκαιρίες και τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν στο τέλος τη νίκη με σκορ 0-2.

Σε ένα παιχνίδι κακής ποιότητας ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες, ενώ ο Άρης ευτύχησε να σκοράρει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο φεύγοντας από το Αλκαζάρ με το «τρίποντο», αφού Καρακατσάνης (56’) και Αγρόδημος (71’)δεν αξιοποίησαν τις τεράστιες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 39’ ο Ντούνης που εκμεταλλεύτηκε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Παϊτέρη γράφοντας το 0-1, ενώ το ματς «κλείδωσε» στο 90’ ο Διαμαντόπουλος που σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του με δυνατό σουτ και ενώ 2’ λεπτά πριν η κεφαλιά του Συράκου πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης «φωνάζει» για πέναλτι στη φάση του 22’, με τη μπάλα να δείχνει να “βρίσκει” στο χέρι του Παπαζαχαρία, με το διαιτητή δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυρίας (86’ Χαραλαμπόπουλος), Καρακατσάνης, Σουλίδης (32’ λ.τ. Συράκος), Χατζής, Ιβανίδης (61’ Κανούλας).

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μιλούνοβιτς (61’ Παυλίδης), Πλατέλλας (80’ Μπαργκάν), Ντούνης (90’ Μαραγκός), Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ