ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ

Ακόμη και προσωπικά του μυστικά έβγαλε στη φόρα ο Γιάννης Μπουτάρης, που διάλεξε έναν… οίκο ανοχής για να δώσει συνέντευξη σε τοπική ιστοσελίδα! Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι χρειάζεται τη βοήθεια χαπιών για τη στύση για να παραμένει σεξουαλικά ενεργός με τη νέα σύντροφό του (την οποία δεν κατονόμασε)

και ότι έχασε την παρθενιά του στα 14 του, στην οδό Ειρήνης!

Νωρίτερα επανέλαβε σε δημοσιογράφους ότι θα μείνει δήμαρχος ως τα… 100 του και θα ζήσει ως τα 105! Στην πρωτότυπη συνέντευξη που ακολούθησε ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε λυπημένος -αλλά όχι ενοχλημένος- για τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την απόφασή του να διοργανώσει Gay Pride στη Θεσσαλονίκη ή για την επίθεση φιλίας του προς τους Τούρκους.

Ο κ. Μπουτάρης έκανε απολογισμό του έργου του, αναφέρθηκε στους στόχους του και αποκάλεσε τους αντιδημάρχους του… «συμμορία», επειδή δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ για το καλό του δήμου! Ο δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σημερινή διοίκηση θα υλοποιήσει το Στρατηγικό Σχέδιο του δήμου «Θεσσαλονίκη 2030», αλλά παραδέχτηκε ότι η δημοτική Αρχή έχει κάνει λάθη και παραλείψεις. Ωστόσο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εξωστρέφεια της πόλης:

«Ανοίξαμε πόρτες και παράθυρα. Μιλάει όλος ο κόσμος για τη Θεσσαλονίκη, που δεν είναι πια μίζερη και συντηρητική» υποστήριξε και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να την κάνει «μητρόπολη των Βαλκανίων» που θα επισκέπτονται πολίτες των γειτονικών χωρών για διακοπές και αναψυχή.

Ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ευχαριστημένος από τη διαχείριση της οικονομικής και της προσφυγικής κρίσης. Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, ανέφερε ότι αποκαταστάθηκε ο στόλος των οχημάτων και έχουν γίνει βήματα στην ανακύκλωση, ενώ χαρακτήρισε «αγκάθι» το κυκλοφοριακό. Για τα μεγάλα έργα που θα υλοποιηθούν ως το 2019 έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος και στην ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας, στον διαγωνισμό για την υπογειοποίηση των κάδων, στα νέα σχολεία μέσω ΣΔΙΤ και στην ολοκλήρωση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ