ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η ΑΕΝΟΛ

Πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. στην Ελασσόνα η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το καλωσόρισμα της καινούργιας χρονιάς με την παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας , της Ε.Δ.Π. LEADER και του προσωπικού .

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Ευαγγέλου καλωσόρισε τους παριστάμενους και ευχήθηκε μια χρονιά δημιουργική με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία. «Εύχομαι και ελπίζω η κυβέρνηση να τρέξει πολύ πιο γρήγορα τις απαραίτητες προκηρύξεις έργων, ώστε να καταστεί η ΑΕΝΟΛ ένα σημαντικό εργαλείων επενδύσεων τοπικού χαρακτήρα, βοηθώντας στην επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου.

Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην Διευθύντρια της εταιρείας κ. Σεβαστή Μπασδέκη-Λόλα που αναφέρθηκε, σε σύντομη εισήγησή της,  στην μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας αλλά και του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Π.Ε. Λάρισας του Π.Α.Α.2014-2020. Μετά την δημοσίευση των  Υπουργικών  Αποφάσεων  για την υλοποίηση των  επενδύσεων ιδιωτικού και  δημοσίου χαρακτήρα, υπολογίζεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  θα δημοσιευθεί η Προκήρυξη για την υποβολή προτάσεων έργων δημόσιου χαρακτήρα και  θα ακολουθήσει η Προκήρυξη για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικών έργων.

Τυχερή της εκδήλωσης αναδείχθηκε η κ. Μαμάρα Μαρία, Περιφερειακή Σύμβουλος που βρήκε το νόμισμα και κέρδισε συμβολικό δώρο από την Εταιρεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ