ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας    διεξήχθησαν το Σάββατο 13/1 και την Κυριακή 14/1 στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας τα μαθήματα προετοιμασίας για τους μαθητές που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών

“Ο ΘΑΛΗΣ” που διοργανώνει η Ελληνική  Μαθηματική Εταιρεία και θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”.

Η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε στον εθελοντισμό των καθηγητών, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενεργών μελών της ΕΜΕ, που αφιλοκερδώς  οργάνωσαν εξειδικευμένα προπαρασκευαστικά μαθήματα για την αρτιότερη προετοιμασία των μαθητών Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που εξέφρασαν σχετικό ενδιαφέρον.

Στηρίζεται επίσης στην αγάπη και το ενδιαφέρον για τα Μαθηματικά πολλών μαθητών του Νομού, που συμμετέχουν με διάθεση για βελτίωση των μαθηματικών τους γνώσεων, διεύρυνση των μαθηματικών οριζόντων σε νέα γνωστικά πεδία, εμβάθυνση και ενίσχυση σε ερευνητικά θέματα και αισιοδοξία για διακρίσεις στους διαγωνισμούς.

Στους μαθητές δόθηκε δωρεάν οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό για την υποστήριξη της προετοιμασίας τους, ενόψει του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που θα διεξαχθεί το  Σάββατο  20  Ιανουαρίου  2018  και  ώρα  9.00 π.μ  στο  2ο  Λύκειο  Λάρισας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λάρισας της ΕΜΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα συναδέλφους και μαθητές για τη συμμετοχή τους στην  μαθησιακή  αυτή  διαδικασία , το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καψάλη, καθώς  και τη διευθύντρια   του 1ου Γυμνασίου  Λάρισας  κ. Γεωργίου  Σταματία για την ευγενική φιλοξενία και τη γενικότερη υποστήριξή τους στις δράσεις του Παραρτήματος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ