ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α. ΚΟΥΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πανό στην υπόγεια της Φαρσάλων

Σε τροχιά κινητοποιήσεων φαίνεται πως ξαναμπαίνουν οπαδοί της ΑΕΛ που διαφωνούν με τη διοίκηση Κούγια, αφού οι πρόσφατες δράσεις με τα φέιγ βολάν και τις αφίσες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που γέμισαν την είσοδο των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ

στην οδό Κύπρου δίνουν τη θέση τους σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία προς το ARENA.

Τα… προεόρτια ξεκίνησαν με την ανάρτηση πανό στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων, ενώ το ραντεβού των οπαδών ορίστηκε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω διαδικτύου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 17.30, στην είσοδο του 3ου Λυκείου Λάρισας, επί της οδού Καρδίτσης, από όπου οι οπαδοί θα κατευθυνθούν με πορεία στο γήπεδο προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη διοίκηση του Α. Κούγια ζητώντας την αποχώρησή του από την ομάδα.

«Θα συγκεντρωθούμε και θα πάμε μαζικά στο γήπεδο για να δείξουμε σε όλους ότι ο λαός της ΑΕΛ είναι περήφανος και ανεξάρτητος. Όλοι εκεί μαζί μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μολύνει την ιστορία της ομάδας μας. Όλοι μαζί αδέρφια για την ΑΕΛΑΡΑ μας», τονίζεται σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ