ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Π. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Το αδιαχώρητο την Κυριακή στην τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ιστορικού προέδρου του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας Π. Παπαθανασίου που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας και του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

στην αίθουσα συναυλιών του ΔΩΛ.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την απόφασή μας ο Δήμος Λαρισαίων να στηρίξει έμπρακτα και με κάθε δυνατό τρόπο, θέτοντας υπό την αιγίδα του,  το Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργανώνει ανά διετία ο Μουσικός Σύλλογος Λάρισας, προτείνοντας μάλιστα την μετονομασία του σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Παναγιώτης Παπαθανασίου», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ενώ στο έργο και την προσφορά του αείμνηστου χορωδού αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΜΣΛ Απ. Δήμου.

Στην εκδήλωση, που πλαισιώθηκε μουσικά από τη η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, την Ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας (διεύθυνση Χρήστος Κτιστάκης) και τη Μικτή Χορωδία του ΔΩΛ (διεύθυνση Δημήτρης Καρβούνης), παραβρέθηκε πλήθος κόσμου και οι δύο κόρες του Π. Παπαθανασίου, η διάσημη υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου και η διακεκριμένη τσελίστρια Ήβη Παπαθανασίου.

Ε.Π.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ