ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ Ο Κ. ΔΗΜ. ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗΣ

Νέος Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ ορίστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο κ. Δημήτρης Σαββοργινάκης, μετά την παραίτηση του επί σειρά, ετών Γενικού Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Λ. Μπαλογιάννη, ενόψει της συνταξιοδότησής του.

Ο κ. Σαββοργινάκης είναι πολιτικός μηχανικός και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του Γενικού Διευθυντή, ήταν διευθυντής Δικτύων της ΔΕΥΑΛ, ενώ εργάζεται στη ΔΕΥΑΛ από το 1994.

Το πρωί της Τρίτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ. κ. Απόστολος Καλογιάννης είχε συνάντηση στο δημαρχείο, με τον νέο Γενικό Διευθυντή παρουσία και του αντιπροέδρου της Επιχείρησης και δημοτικό σύμβουλο κ. Θεόδωρο Καφφέ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν  οι βασικές προτεραιότητες της Επιχείρησης για το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ δόθηκε έμφαση στην ομαλή υλοποίηση του προγραμματισμένου έργου της επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Σαββοργινάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του και δεσμεύτηκε ότι  η ΔΕΥΑΛ θα προχωρήσει στην υλοποίηση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, έτσι ώστε οι Λαρισαίοι να απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες και η ΔΕΥΑΛ να παραμείνει στις πρώτες επιχειρήσεις ύδρευσης της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ