ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Οι αγρότες της Καρδίτσας θα στήσουν μπλόκο στον Ε65 στις 22 Ιανουαρίου

Ολο και απομακρύνεται το ενδεχόμενο νέας δυναμικής κινητοποίησης στον κόμβο της Νίκαιας μετά μάλιστα και τη χθεσινή απόφαση των αγροτών της Καρδίτσας, που πραγματοποίησαν σύσκεψη στον Παλαμά, να στήσουν το δικό τους μπλόκο στις 22 Ιανουαρίου στον Ε65 με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αγρότες της Λάρισας που τα προηγούμενα χρόνια στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των Ενωτικών Αγροτικών Ομοσπονδιών συμμετείχαν σε ένα μπλόκο με τους συναδέλφους τους κυρίως της Καρδίτσας στη Νίκαια φέτος μένουν μόνοι τους και κατά συνέπεια είναι δύσκολο έως αδύνατο να στήσουν ένα αξιοπρεπές μπλόκο στο συγκεκριμένο σημείο.

Με δεδομένη παράλληλα την απροθυμία που δείχνουν αρκετοί αγρότες να μεταφέρουν τα τρακτέρ τους μακριά από τον τόπο τους τα πράγματα γίνονται μάλλον αδύνατα για τη δημιουργία μπλόκου στη Νίκαια.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις και ενόψει της σημερινή σύσκεψης της πανελλαδικής μάλλον θα πρέπει να θωερείται βέβαιο ότι οι αγρότες θα αναζητήσουν νέες μορφές κινητοποιήσεων με πιο πιθανή αυτή της πραγματοποίησης δυναμικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκειας της έκθεσης “Agrotica”.

, αποφάσισαν το βράδυ της Δευτέρας οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 25 αγροτικών συλλόγων της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ