ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστούν στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν 6 διευθυντές σχολείων β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας διεκδικώντας την ανάκληση της απόφασης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

 

για ακύρωση των διορισμών τους εξαιτίας εκπρόθεσμων δηλώσεων προτίμησης.

Η Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου είχε υπογράψει στις 15 Δεκεμβρίου απόφαση με την οποία ανακαλούσε τις τοποθετήσεις 6 Διευθυντών Γυμνασίων και Λυκείων για λόγους νομιμότητας και συγκεκριμένα επειδή έκαναν εκπρόθεσμη οριστικοποίηση της ηλεκτρονικής τους δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ.”.

Με την απόφαση της κ. Αναστασοπούλου ανακαλείται προηγούμενη απόφασή της με την οποία, μετά από   σχετική πρόταση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας, είχε προβεί στην τοποθέτηση  εκπαιδευτικών σε θέσεις Διευθυντών των κάτωθι Σχολικών Μονάδων:

1)   στο 8ο Γυμνάσιο Λάρισας

2)   στο 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας

3)  στο 12ο Γυμνάσιο Λάρισας

5)   στο Γυμνάσιο Γόννων

6)   στο Γενικό Λύκειο Φαλάνης.

Επίσης η κ. Αναστασοπούλου ανέπεμψε στο Διευρυμένο ΠΥΣΔΕ Λάρισας την απόφαση περί ανάκλησης της τοποθέτησης σε διευθυντικές θέσεις των  Διευθυντών των παραπάνω σχολείων, προκειμένου το τελευταίο να επαναλάβει την από 27- 07-2017 πρότασή του περί τοποθέτησης διευθυντών σχολικών μονάδων και Ε.Κ. του νομού Λάρισας, μη συμπεριλαμβάνοντας στη νέα πρότασή του τα ονόματα των εν λόγω εκπρόθεσμων εκπαιδευτικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ