29ΧΡΟΝΟΣ ΗΠΙΕ ΧΛΩΡΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ

Σε αυξημένο συναγερμό τέθηκαν χθες το απόγευμα (15-01-2018) διασώστες του ΕΚΑΒ, όταν το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε κλήση από νεαρής ηλικίας Βολιώτη, ο οποίος καλούσε σε άμεση βοήθεια, λέγοντας ότι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χλωρίνης.

Ο 29χρονος νέος είπε στο κέντρο του ΕΚΑΒ ότι κατάπιε το περιεχόμενο του επικίνδυνου προϊόντος, λόγω ερωτικής απογοήτευσης. Ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο αναζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς είχε κάνει, αλλά και τι συμπτώματα είχε, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευδε ήδη στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο νεαρός.

Εκείνος συνέχιζε να τους λέει στο τηλέφωνο ότι ήπιε τη χλωρίνη, όταν η κοπέλα του εγκατέλειψε το σπίτι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα, λέγοντας του ότι η σχέση τους παίρνει τέλος, εκείνος την απείλησε ότι θα θέσει τέλος στη ζωή του. Μένοντας πλέον μόνος του στο σπίτι ήπιε το περιεχόμενο του ισχυρού απορρυπαντικού.

Επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει για την πράξη του, αλλά εκείνη φαίνεται ότι δεν τον πίστεψε. Έτσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, λέγοντας ότι η ζωή του βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στο σπίτι του, παρέλαβε τον νεαρό, ο οποίος δέχθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ευτυχώς αποτράπηκαν τα χειρότερα και η ζωή του νεαρού βρίσκεται εκτός κινδύνου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com