ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ

Μικροσυμπλοκή προσφύγων που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ατόμου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη δομή του Κουτσόχερου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ κατά τη διάρκειά της τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά με μαχαίρι ένα άτομο, με το επεισόδιο να λήγει μέσα σε λίγα λεπτά και με την εμφάνιση ανδρών της αστυνομίας.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στη σελίδα ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων Δ. Δεληγιάννης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ενημέρωσης των προσφύγων για τα προγράμματα εγκατάστασης σε διαμερίσματα που «τρέχουν» πλέον και στη Λάρισα.

«Ο αριθμός των προσφύγων της δομής έχει πλέον μειωθεί αισθητά, ενώ κύρια φροντίδα μας είναι οι οικογένειες να εγκατασταθούν σε 60 διαμερίσματα που υπάρχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να ενταχθούν με δικαιώματα και υποχρεώσεις στις τοπικές κοινωνίες», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Δεληγιάννη.

Να σημειωθεί πως ο τραυματισμένος πρόσφυγας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη συμπλοκή διενεργείται σχετική έρευνα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ