ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Ο μεγαλομέτοχος επικαλείται σχόλια του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλου

Φωτιές στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης άναψαν οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια στο ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5  αναφορικά με τις καταγγελίες του για στημένα παιχνίδια στη Football League, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο γνωστός ποινικολόγος επικαλούμενος σχόλια

του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Λαμπρόπουλου εμπλέκει στην υπόθεση ανοιχτά τον Απόλλωνα Λάρισας!

«Έβαλα τα γέλια από οργή βλέποντας παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας. Μου έχει πει ενώπιον κόσμου ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας που τώρα έχει αποχωρήσει, ο Ανδρέας ο Λαμπρόπουλος, ότι έμπαιναν πρόσωπα μέσα στα αποδυτήρια και τους έλεγαν τι να κάνουν και τι σκορ να φέρνουν», ήταν η δήλωση Κούγια που προκάλεσε την «έκρηξη» των Απολλωνιστών, που έσπευσαν σε ανακοίνωση-απάντηση στα λεγόμενά του.

Κάνοντας λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες ο Απόλλωνας Λάρισας τονίζει σε ανακοίνωσή του τα εξής:

«Η μεγάλη μας αγάπη για την πρώτη ομάδα της πόλης μας, την Α.Ε.Λ. δεν μας επιτρέπει να απαντήσουμε, έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε, στα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά δήλωσε για τον σύλλογο μας, ο μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» ΠΑΕ, σε αθλητικό ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας, την Τετάρτη (17/1) το απόγευμα.

Ο Απόλλωνας παλεύει μόνο μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Όσο και αν …κάποιοι προσπαθούν να «δηλητηριάσουν» τις ψυχές των φιλάθλων και δη της Λάρισας για εμάς, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πέφτουν συνεχώς στο κενό. Θα έρθει μέρα που θα πληγωθούν και αυτοί που μας πλήγωσαν και τότε ίσως καταλάβουν πως είναι να πληγώνεις…».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ