ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΕ ΑΓΙΑ – ΤΕΜΠΗ

Σειρά επαφών είχε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος με τα Υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με τις καταστροφές που υπέστησαν περιοχές της Θεσσαλίας την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ.Παπαδόπουλος γνωστοποίησε στους αρμόδιους Υπουργούς τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν στα παράλια του νομού Λάρισας και ειδικότερα στον Δήμο Αγιάς καθώς και στον Δήμο Τεμπών όπου πλημμύρισαν αγροκτήματα,κτηνοτροφικές μονάδες και αποθήκες ενώ σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν κυρίως σε επαρχιακούς και αγροτικούς δρόμους. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Δήμο Φαρσάλων όπου πλημμύρισαν εκατοντάδες καλλιεργήσιμα στρέμματα.

Ο βουλευτής αφού υπογράμμισε την ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης της καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών από τους Δήμους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθώς και έγκαιρης ενημέρωσης των αρμόδιων Υπουργείων, επισήμανε στους Υπουργούς την επείγουσα ανάγκη για έκτακτη χρηματοδότηση των παραπάνω Δήμων ώστε να καταστεί δυνατή η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών στις περιοχές που έχουν ήδη αιτηθεί την κήρυξή τους σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι Υπουργοί από την πλευρά τους ανέφεραν ότι θα υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αντιμετώπιση των σοβαρών αυτών προβλημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ