ΜΕ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Αμεση ήταν η αντίδραση του γνωστού τυρναβίτη κτηνοτρόφου συνδικαλιστή Αρη Γαϊτάνη, στις επιστολές και στις επαφές της διοίκησης της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και ειδικά του προέδρου της Ν. Παλάσκα.

Ο κ. Γαϊτάνης μιλώντας στο paidis,.com, σημείωσε ότι θα περίμενε ουσιαστικές αντιδράσεις από την πλευρά της Ομοσπονδίας από τις αρχές του φθινοπώρου όταν έγιναν γνωστές οι αποφάσεις των τυροκόμων για μείωση της τιμής του ντόπιου πρόβειου και γίδινου γάλακτος.

Αντι να δούμε δυναμικές κινητοποιήσεις και εγρήγορση από την πλευρά της ομοσπονδίας είδαμε νωχελικές και σπασμωδικές κινήσεις, μέσω επιστολών προς την ηγεσία του υπουργείου.

Δεν είδαμε πουθενά πιέσεις και ενέργειες ενάντια στη CETA και τις πολιτικές της Ε.Ε. και όλων των κυβερνήσεων που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση στην κτηνοτροφία στη χώρα μας και για το ξεκλήρισμα όλων των μικρών κτηνοτρόφων.

Αντίθετα βλέπουμε τον κ. πρόεδρο να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους συναδέλφους επιρρίπτοντας τις ευθύνες για όλα στη σημερινή κυβέρνηση λες και οι προηγούμενες τα έκαναν όλα σωστά και για το συμφέρον μας.

Θα περίμενα να επιρρίψει εξίσου τις ευθύνες και όχι να συμπεριφέρεται σας κομματικό στέλεχος της ΝΔ βάζοντας πρώτα το συμφέρον του κόμματος και ύστερα το συμφέρον του κλάδου”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαϊτάνης, επαναλαμβάνοντας ότι μέσα από μαζικούς αγώνες των κτηνοτρόφων θα υπάρξει ελπίδα για κάτι καλύτερο στον κλάδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ