ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ

Νέα περιστατικά στη Γιάννουλη και το Ομορφοχώρι

Δεν έχει τέλος το έγκλημα που συντελείται σε βάρος αθώων πλασμάτων αφού νέα περιστατικά με θανάτωση αδέσποτων μα και δεσποζόμενων ζώων καταγράφηκαν στη Λάρισα, τη Γιάννουλη και το Ομορφοχώρι.

Αναγνώστης του paidis.com ενημέρωσε για φόλες που το πρωί του Σαββάτου οδήγησαν στο θάνατο δύο αδέσποτα στην οδό Στενημάχου, στη συνοικία Φιλιππούπολη της Λάρισας, ενώ μόλις δύο 24ωρα νωρίτερα εντοπίστηκε νεκρό και σκυλάκι στη Γιάννουλη, με τους εγκληματίες να αφήνουν το άψυχο ζώο στην πόρτα εθελόντριας φιλοζωικού σωματείου θέλοντας προφανώς να στείλουν «μήνυμα» για τις προθέσεις τους!

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες μέρες φόλες ρίχτηκαν και στο Ομορφοχώρι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα δεσποζόμενο σκυλί.

«Κινδυνεύουν τα παιδιά και τα κατοικίδια σας. Έχετε το νου σας για τυχόν πρώτα σημεία δηλητηρίασης. Βοηθήστε τα αδεσποτάκια. Αν γνωρίζετε κάτι ειδοποιήστε τις αρχές.
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!», επισημαίνουν με συνεχείς αναρτήσεις τους οι φιλόζωοι, καλώντας όλους να βοηθήσουν ώστε να οδηγηθούν οι απαράδεκτοι στη δικαιοσύνη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ