ΒΑΡΥ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Ανακοίνωσε μεταγραφές και νέο βοηθό προπονητή η ΑΕΛ

Δυσάρεστα είναι τα νέα για το Μίλος Ντέλετιτς, που αποχώρησε τραυματίας στο 54ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για βαρύ διάστρεμμα.

Σύμφωνα και με τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη στην αίθουσα τύπου ο ποδοσφαιριστής υπέστη βαρύτατο διάστρεμμα και θα λείψει για τουλάχιστο δύο ή τρεις εβδομάδες, ενώ το ιατρικό επιτελείο θα είναι σε θέση τις επόμενες ώρες να έχει ακριβή εικόνα για την κατάσταση του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν έλειψαν τα παράπονα για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ να πέφτει προφανώς θύμα της απαράδεκτης εικόνας του γηπέδου.

Στον αντίποδα του τραυματισμού Ντέλετιτς ευχάριστα είναι τα νέα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ στα μετόπισθεν, αφού στο ARENA βρέθηκε ο 29χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός Αλεξάντερ Γκόιγκοβιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΛ.

Τη μεταγραφή επιβεβαίωσε ο Α. Κούγιας, ενώ ο παίκτης πόζαρε και με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ Β. Βάνη.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του Σέρβου στόπερ Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς.

Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς μέχρι και σήμερα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν μεταγραφεί στην ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ήταν και αρχηγός της.

Ο Αλεξάνταρ Γκόικοβιτς είναι αριστεροπόδαρο στόπερ με κύριο χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και το πολύ δυναμικό του παιχνίδι και τα τελευταία 12 χρόνια έχει 288 συμμετοχές στην Ά εθνική της Σερβίας.

Είναι 29 χρονών, παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και από αύριο συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, υπό τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη και των συνεργατών του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου δεξιού φουλ μπακ Παρασκευά Λυκούργου που υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του Γκόικοβιτς και όλων των παικτών που ενσωματώθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και όταν αυτές ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ένα ακόμη στέλεχος πολύ σημαντικό προσετέθη στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι ο παλαιός διεθνής της εθνικής Σερβίας και πολύ μεγάλος παίκτης στην μεγάλη ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

Ο κ. Πέτροβιτς αναλαμβάνει βοηθός του κ. Ηλία Φυντάνη, του οποίου είναι προσωπική επιλογή και με τον οποίο συνεργάζεται από ετών με προσωπική φιλία και εκτός του ότι είναι κάτοχος του ανώτατου διπλώματος προπονητικής στη Σερβία η ενσωμάτωση του στο προπονητικό τιμ κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της παρουσίας στο ρόστερ της ΑΕΛ των Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μιλοσάβλεβιτς, Μλαντένοβιτς, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Κρίζμαν και Γκόικοβιτς, αφού μέσω του κ. Πέτροβιτς θα είναι αμεσότερη η επικοινωνία του κ. Φυντάνη και των υπολοίπων συνεργατών του προπονητικού τιμ με τους Σέρβους, Κροάτες και Μαυροβούνιους παίκτες μας.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ