ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Παίζοντας με πάθος ο Απόλλωνας Λάρισας πήρε πολύτιμο βαθμό στη Δράμα, όπου και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 για το πρωτάθλημα της FL.

Οι παίκτες του Ν. Θεοδοσιάδη ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Καρακατσάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του, ωστόσο η χαρά του τέρματος κράτησε ελάχιστα αφού στο 7’ ο Κάσες έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τη Δόξα.

Στην επανάληψη οι Δραμινοί έφεραν τα πάνω-κάτω στην αναμέτρηση φτάνοντας στην ανατροπή με τέρμα του Κουσκουνά στο 61’, ωστόσο η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν άμεση και με μακρινό σουτ του Ιβανίδη (63’) ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι πήρε φωτιά στις καθυστερήσεις με τον Απόλλωνα να αποτυγχάνει να φύγει με το 3ποντο της νίκης μετά την ενέργεια του Τσιλούλη(93’) και τη σωτήρια επέμβαση του Μένκα, ενώ ο Παϊτέρης στο 96’ κράτησε τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του λέγοντας «όχι» στον Κουσκουνά.

Οι Δραμινοί πάντως «φωνάζουν» για πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε φάση με πρωταγωνιστή τον Κουσκουνά.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Ιωσηφίδης): Μένκα, Σιώπης (87′ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Όστοϊτς, Γκότοβος, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (79′ Λίτσκας), Κάσες (58′ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Κουσκουνάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (64′ Κανούλας), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (70′ Συράκος), Ιβανίδης (83′ Γ. Ανδρέου).

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ