ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλη με αφορμή τη διαδικασία που ξεκίνησε για την αποζημίωση ροδακινοπαραγωγών σε Ημαθία – Πέλλα για τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου

Από έγκυρες ιστοσελίδες και τον έντυπο Τύπο πληροφορηθήκαμε ότι η ( υπό σύσταση) Διεπαγγελματική Πυρηνοκάρπων καλεί, με ανακοίνωσή της, Συνεταιρισμούς και αγρότες, που υπέστησαν ζημιές

από τις βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουλίου σε ροδάκινα και νεκταρίνια, να υποβάλουν σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα τις αιτήσεις τους, για να προχωρήσει η διαδικασία αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ σε Ημαθία και Πέλλα, βάσει και του υφισταμένου πορίσματος που τεκμηριώνει πλήρως τις σχετικές αποζημιώσεις.

Αναμφιβόλως, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα εξαιρεθούν οι πληγέντες , από το ίδιο ζημιογόνο αίτιο , παραγωγοί του Τυρνάβου, οι οποίοι και δικαιούνται τις σχετικές αποζημιώσεις και τις αναμένουν ως μάννα εξ ουρανού, καθώς έχουν περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ο παραλογισμός της προαναφερόμενης εξαίρεσης και θα πρυτανεύσει η σύνεση και η απλή λογική.Σε διαφορετική περίπτωση, καλά θα κάνει ο κ. Κόκκαλης να μην ξαναπατήσει στον Τύρναβο.
Θα θεωρείται Πρόσωπο Ανεπιθύμητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ