ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΙΚΑΕΛΑ ΛΑΚΗ!!!

Νέες σπουδαίες επιτυχίες για τη 12χρονη Τυρναβίτισσα πρωταθλήτρια του τένις, Μιχαέλα Λάκη, που κυριολεκτικά σαρώνει στη φημισμένη διοργάνωση Les Petits As που διεξάγεται στη Γαλλία και συμμετέχουν εξαιρετικοί εκκολαπτόμενοι τενίστες 12-14 ετών!

Μεγάλη διάκριση που συνοδεύτηκε από μια ευρεία νίκη εζησε η μόλις 12 ετών πρωταθλήτριά μας Μιχαέλα Λάκη στη Γαλλία και το περίφημο τουρνουά Les Petis As.

Η Ελληνίδα αθλητρια συνέτριψε με 6-0, 6-0 τη Βρετανή Σάρα Τάτου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο ενός τουρνουά που θεωρείται το ευρωπαϊκό “Juniors Orange Bowl” της Αμερικής και συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των τενιστών μεταξύ των ηλικών 12-14 ετών.

Στη συνέχεια πανηγύρισε την πρόκρισή της στις «32» της διοργάνωσης, πετυχαίνοντας την 3η της νίκη στο Tarbes της Γαλλίας, σε μια εκ των σημαντικότερων διοργανώσεων της Tennis Europe, το Les Petits As Mondial Lacoste.

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποιώντας άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε της Γαλλίδας Maelle Leclercq, με 6-1, 6-4, κατακτώντας έτσι την 3η της νίκη στο πολύ δυνατό τουρνουά της Γαλλίας, που ανήκει στην 1η κατηγορία U14 της Tennis Europe.

Στο 2ο γύρο του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Kristina Volgapkina (No. 11 στο ταμπλό) και Daniele Tuhten.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Les Petits As Mondial Lacoste είναι ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά της Tennis Europe, ενώ στον περίφημο τελικό του 2008 είχαν αναμετρηθεί οι Daria Gavrilova και Laura Robson (με νικήτρια την πρώτη), το 2009 ήταν πρωταθλήτρια η Yulia Putintseva και το 2011 η Jelena Ostapenko.

Δείγμα των σπουδαίων τενιστών που έχουν στεφθεί πρωταθλητές σε αυτή τη διοργάνωση στα νιάτα τους είναι οι Ραφαέλ Ναδάλ, Μάικλ Τσανγκ, Μαρτίνα Χίνγκις και Κιμ Κλάιστερς.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται και στο αντρικό ταμπλό από τον πολύ ταλαντούχο Θεόδωρο Μητσάκο που επίσης αγωνίζεται στον δεύτερο γύρο των προκριματικών.

Ο 13χρονος άσος, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 11:00 τον Ισραηλινό, Γιόνι Μπίντνι και εφόσον κερδίσει θα παίξει αργότερα το απόγευμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Απ’ότι φαίνεται η άνοδος των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη ήταν μόνο η αρχή μιας και όλο και περισσότερα Ελληνόπουλα φαίνεται ότι μπορούν να σταθούν σε πολύ υψηλού επιπέδου διοργανώσεις με τον χρόνο να είναι μαζί τους!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ