ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤ. ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχοντας θέσει ως στόχους την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης και την αποτροπή της διαρροής άριστων επιστημόνων στο εξωτερικό, υλοποιεί με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος το Πρόγραμμα Χορήγησης Μεταδιδακτορικών Υποτροφιών Νέων Ερευνητών

με διάρκεια τριών ετών.

Το ανωτέρω πρόγραμμα εγκρίθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μετά από πρόταση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εντάσσεται στη πρωτοβουλία του Ιδρύματος με τίτλο «Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων», που έχει ως σκοπό τη συμβολή στη δημιουργία νέων ευκαιριών για τη νέα γενιά της Ελλάδας, η οποία έχει πληγεί έντονα από το ανησυχητικό ποσοστό ανεργίας στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων εντός του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα, Γιαννιτσών και Λαχανά, Βόλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί από τους μεταδιδακτορικούς ερευνητές μία σύντομη παρουσίαση των προτάσεων που θα υλοποιηθούν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 

12.30 -12.45 Υποδοχή

12.45-13.15 Χαιρετισμός Αντιπρύτανη Π.Θ., Καθηγητή Ζ. Μαμούρη (συντονιστή του προγράμματος)

13.15 -14.15 Παρουσίαση ερευνητικών προτάσεων

14.15-14.45 Διάλειμμα

14.45-15.45 Συνέχιση παρουσίασης ερευνητικών προτάσεων

15.45-16.30 Συζήτηση

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.