ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

Ανακοίνωση – απάντηση της Δράσης Πολιτών δήμου Τυρνάβου στον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο

Μετά το δημοσίευμα του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιου Ροντούλη, συνεργείο εργατών του Δήμου Τυρνάβου μετέβη στην είσοδο του Αμπελώνα, από την πλευρά της Λάρισας , και καθάρισε την υποδειχθείσα περιοχή από τα διασκορπισμένα παντού σκουπίδια.

Ο σκοπός , λοιπόν , της δημοσίευσης επετεύχθη πλήρως.Η δημοτική αρχή της μειοψηφίας, επιτέλους, βγήκε από τον λήθαργο και έπραξε το αυτονόητο, για το οποίο μάλιστα οι πολίτες καταβάλλουν τα τέλη καθαριότητας.
Δυστυχώς, όμως , ο κ. Κουτσοδήμος θεώρησε σωστό να μας κατηγορήσει, γιατί δεν καθαρίσαμε εμείς την επίμαχη περιοχή και γιατί απαξιώνουμε τις προσπάθειες που γίνονται για να διορθωθούν ” τα κακώς κείμενα ” στον αμπελώνα.
Στην πρώτη του αιτίαση δεν θα απαντήσουμε καθόλου, διότι την θεωρούμε φαιδρή.Όσον αφορά στη δεύτερη, όμως, πρέπει να του επισημάνουμε πως οι ίδιοι οι πολίτες διαμαρτύρονται και απαξιώνουν  τη δημοτική αρχή, θεωρώντας ατελέσφορο και ανεπαρκές το έργο της.Η  “Δράση Πολιτών ” απλά δημοσιοποιεί την κρατούσα άποψη των κατοίκων του Αμπελώνα περί εγκατάλειψης, που μπορεί να ενοχλεί τον κ. Κουτσοδήμο, αλλά αντικατοπτρίζει καθαρά τα αισθήματα των κατοίκων για την ολιγωρούσα και μειοψηφούσα δημοτική αρχή.
Στη Δράση Πολιτών περιμένουμε να μας αποκαλύψετε τον εμπνευστή της “δράσης” STOP στο STOP.
Οι πολίτες, κρατούν την κοιλιά τους από τα γέλια.Μεγάλο έργο κάνετε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ