ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Σύσκεψη στη Νίκαια με στόχο να διερευνηθεί η προοπτική πραγματοποίησης και φέτος δυναμικών κινητοποιήσεων θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη στη Νίκαια εκπρόσωποι αγροτών που συμμετείχαν πέρυσι σε μπλόκα σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. 

Η σύσκεψη πραγματοποιείται σε κλίμα έντονου προβληματισμού εξαιτίας της απροθυμίας που δείχνει ο αγροτικός κόσμος να ξαναβγεί στους δρόμους παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι όλο και μεγαλύτερα, αλλά και από την αδυναμία κοινής καθόδου στα μπλόκα.

Αύριο στη Νίκαια είναι βέβαιο ότι θα επιχειρηθεί να υπάρξει μια ακόμη προσπάθεια συνάντησης και συνεννόησης με την πανελλαδική επιτροπή μπλόκων που ήδη κατέβασε τρακτέρ σε διάφορα σημεία, αλλά και να αναζητηθούν τρόποι και μορφές κινητοποιήσεων που και θα αναδείξουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και θα κάνουν αισθητή την παρουσία του αγροτικού κινήματος ως μορφή πίεσης στην κυβέρνηση.

Γνωστοί και έμπειροι συνδικαλιστές σημείωναν πάντως χθες ότι φέτος είναι δύσκολο να στηθούν δυναμικά μπλόκα και θα είναι πιο έντιμο να πουν οι συνδικαλιστές ότι αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις για να ανασυνταχθεί το αγροτικό κίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ