ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Και 19χρονο αμυντικό απέκτησαν οι Απολλωνιστές

Ο πρώτος Ταϊλανδός ποδοσφαιριστής που θα αγωνισθεί ποτέ στη χώρα μας έφτασε στη Λάρισα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας!

Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή  Saensanit Chanawit (Σαινσανιτ Σαναβιτ), την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε από την επίσημη σελίδα της η ΠΑΕ Απόλλωνας Λάρισας, τονίζοντας πως πρόκειται για 10άρι, είναι δεξιοπόδαρος, με δυνατό σουτ και μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ σκοράρει και σαν “κρυφός” σέντερ φορ.

Ο γεννημένος στις  13/09/1991 ποδοσφαιριστής προέρχεται από γεμάτες χρονιές στην Σούπερ Λιγκ της Ταϊλάνδης, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Σαραμπουρι Τρου της Σιρατσα, από όπου έρχεται στην Λάρισα.

«Το παρατσούκλι του είναι Bird. Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται να είναι γερός και να βοηθήσει την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΚΙΝΤΙΔΗΣ

Εξάλλου ο Απόλλωνας Λάρισας προχώρησε σήμερα και στην απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Κ. Γκιντίδη, ενώ σε σχετική ανακοίνωση σημειώνει τα εξής:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του υψηλόσωμου 19χρονου κεντρικού αμυντικού Κωνσταντίνου Γκιντίδη.

Ο Γκιντίδης γεννήθηκε στις 10/05/1999 στην Αλεξανδρούπολη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Διδυμοτείχου.

Κατόπιν πήγε στην Κ-17 του Πανθρακικού, έπαιξε με την πρώτη ομάδα της Κομοτηνής στην Football League το 2015-16 λίγο πριν αυτήν διαλυθεί.

Μετά αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου αγωνίσθηκε στην Κ-20 το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το δεύτερο εξάμηνο με ελεύθερη μεταγραφή πήγε στην ΑΕ Διδυμοτείχου, όπου αγωνίσθηκε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο δυνατό ποδοσφαιριστή, πολύ καλό στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και με την μπάλα κάτω.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει στις τάξεις της και του εύχεται, με υγεία να πετύχει ομαδικούς και ατομικούς στόχους μαζί μας”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ