14 ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση της πρωτοβουλίας πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών που καλεί τον κόσμο σε αγώνα για την ακύρωση της διαδικασίας

Αύριο Τετάρτη 24/1 στο ειρηνοδικείο Λάρισας πλειστηριάζονται: Ένα βιοτεχνικό κτήριο στον Πλατύκαμπο, 4 καταστήματα, 2 γραφεία και 7 διαμερίσματα στη Λάρισα.

Το κίνημα θα είναι εκεί στις 3,30 το απόγευμα. Ο αγώνας για την υπεράσπιση της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών δεν τελείωσε. Ότι και να κάνει η κυβέρνηση και οι εντολείς της θα μας βρίσκει απέναντί της,  και από την 21η Φεβρουαρίου που θα υπάρχουν μόνο οι ηλεκτρονικοί, εμείς δεν θα υποστείλουμε τη σημαία, ούτε και θα ξαναγυρίσουμε στον καναπέ μας.

Επί πλέον κρίνουμε σκόπιμο να αναφέρουμε ότι:

Οι Συμβολαιογραφικοί Σύλλογοι Εφετείων Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Κρήτης, Ναυπλίου, Κέρκυρας Ιωαννίνων και Θράκης Διαχωρίζοντας τη θέση τους από το Σύλλογο Συμβολαιογράφων Αθηνών -Δωδεκανήσου εξέδωσαν δελτίου τύπου που ανάμεσα στα αλλά φέρνει τους συμβολαιογράφους της επαρχίας να διεκδικούν :

επαναφορά της νομιμότητας στη διαδικασία διεξαγωγής των πλειστηριασμών και

ορθή νομοθέτηση περί των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, διότι η ισχύουσα νομοθεσία όπως σημειώνουν έχει ασάφειες και ατέλειες, που θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στη διαδικασία

Τελειώνοντας οι συμβολαιογράφοι απευθυνόμενοι στη κυβέρνηση,  αναφέρουν:  “Καλούμε την Πολιτεία να μεριμνήσει με τις αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις, πλέον των μέχρι σήμερα προβλεπόμενων, για την προστασία των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, οι οποίοι υπό τις παρούσες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες κινδυνεύουν να απολέσουν την κατοικία τους, η οποία είναι πλέον έκθετη σε αναγκαστική εκτέλεση και για οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο.”

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com