ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 118

Και πήραν που λες δρόμους και ραχούλες οι συνέλληνες και έδωσαν σου λέει το παρών στο συλλαλητήριο και από κοντά και ο Φράγκος να σέρνει το χορό, και να καδρόνια να πίπτουν επί της κεφαλής Ζουράρι, και να φλαμπέ το νεοκλασικό και από κοντά σούσουρο για το πόσοι ήμασταν και ποιοί μας έδειξαν!

Καταρχάς αυτό που κανείς δεν βλέπει την ΕΡΤ και όλοι μα όλοι λύσσαξαν να τους δείξει μήτε που το κατάλαβα. Ποιος θα σας δει βρε που να μην σας ματιάσει κιόλας και εν πάση περιπτώσει σας δει δεν σας δει το ζητούμενο είναι η εικόνα ή η παρουσία, ό,τι και να πρεσβεύει ο καθένας;

Ο στρατηγός πάλι πήρε αμπάριζα υπό τους ήχους της «Μακεδονίας ξακουστής» και ξιφούλκησε ο τσεκουράτος, στα ξεμποστανιάσματα και τη σιγουράντζα της αποστρατείας βεβαίως-βεβαίως να μας σώσει και τούτος από τους ανθέλληνες, την ώρα που οι πίσω-πίσω όχι πως άκουγαν άλλα να σαν κάτι να πήρε το αυτί τους και σιγομουρμούριζαν τη… φραγκοσυριανή!

Ένα φράγκο η βιολέτα στη νύμφη του Θερμαϊκού και η καταμέτρηση και από κοντά και το ξεκατίνιασμα στα φου μπου να έχουν την τιμητική τους και φυσικά τον ατελείωτο.

Τον Κ. Ζουράρις πάλι τον κυνήγησαν με καδρόνια, που οι μεν να θαυμάζουν τη φυσική του κατάσταση και οι δε να αναρωτιούνται για την τύχη του καδρονιού, την ώρα που ελληναράδες υπό τις αποδοκιμασίες των περίοικων και τα «δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μας» των δυνάμεων της τάξης έκαιγαν ανενόχλητοι ένα πανέμορφο νεοκλασικό, προφανώς για να ξορκίσουν τους «άπλυτους» που το καθάρισαν χρόνια πριν!

Στην πυρά και η ΕΠΟ, που αφού τα έλυσε όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε στο στόχαστρο γιατί δεν ακύρωσε την αγωνιστική ενόψει της κινητοποίησης, την ώρα που προεδράρα ομάδας της Β’ ΕΠΣ Έβρου μάζευε τα παλικάρια του ροβολώντας κατά Θεσσαλονίκη μεριά και άφηνε τους αντίπαλους ανθέλληνες να κλείσουν μόνοι το φύλλο αγώνα, προτάσσοντας τα στήθη του στο μηδενισμό, που πιο κάτω δεν έχει.

Και για να παραφράσω και κείνο το γαλλικό που μας προέκυψε παλαιότερα, πλέον είμαστε όλοι Θύελλα Κυπρίνου και δεν σηκώνω και κουβέντα, που ολάκερος Σαββίδης βρε ίσα που πρόκανε να ακούσει το στρατηγό πριν κάθιδρος πάρει το δρόμο για την Τούμπα.

Κατά τα άλλα καλά, η διαμαρτυρία θα επαναληφθεί σε πρωτευουσιάνικη βερσιόν, τα κανάλια ετοιμάζονται να αποκαταστήσουν την ανήκεστο από τη λάθος καταμέτρηση, η Βόρεια Κορέα απέσυρε τη νότα συμπαράστασης προς την ΕΡΤ και γω δεν μεταδίδω άλλο, για να διαλέξω τι θα βάλω μη με βρει ατημέλητη ο στρατηγός πάνω στις βόλτες της… φραγκοσυριανής που σκοπεύω να ρίξω γιατί αυτό κατάλαβα!

Στα πλατό τι άλλο, Μάρκος Βαμβακάρης και «ΦΡΑΓΚΟΣΥΡΙΑΝΗ», γιατί σαν το ροκ το ελληνικό δεν έχει… (μεταξύ μας μπήκα στον πειρασμό να διαλέξω Μάριο Φραγκούλη μα σκέφτηκα μη μπερδευτεί ο στρατηγός!)

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ