ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΕΑΚΛ

«Μπλόκο» στην πύλη την 1η Φεβρουαρίου

Συνέντευξη τύπου επισημαίνοντας σειρά θεμάτων που αφορούν στο ζήτημα των μαγνητικών καρτών, τα προβλήματα λειτουργίας αλλά και τις ελλείψεις αθλητικών χώρων παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα τύπου του σταδίου Αλκαζάρ η Επιτροπή Αγώνα για το ΕΑΚΛ,

προαναγγέλλοντας και σχετική διαμαρτυρία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, στις 17.30, στην πύλη εισόδου του ΕΑΚΛ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του Α.Σ. «Παλαίστρα» Σπ. Μάρκου στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα πρόσβασης των ΑμεΑ, γονέων και αθλητών, αλλά και στους κινδύνους που εγκυμονούν από το κλείδωμα των εγκαταστάσεων περιγράφοντας «αδιαλλαξία από την πλευρά της Διοικούσας Επιτροπής», ενώ ο προπονητής πάλης, μέλος της Επιτροπής Αγώνα και δημοτικός σύμβουλος Π. Κρίκης αναφέρθηκε στις γενικότερες στοχεύσεις του μέτρου των μαγνητικών καρτών, στην υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΑΚ και στις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, σε ιατρικό σταθμό Α’  βοηθειών κλπ.

“Η Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του ΕΑΚ εμμένει στην απόφασή της για το κλείδωμα της αίθουσας των Βαρέων Αθλημάτων και την εφαρμογή της μαγνητικής κάρτας, θέτοντας τις βάσεις για την επιβολή αντίτιμου αλλά και σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων. Παράλληλα αποκλείει μ’  αυτό τον τρόπο απομονώνοντας ακόμη περισσότερο τα βαρέα αθλήματα, ενώ συνεχίζει να βάζει εμπόδια στην πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και τους γονείς μικρών παιδιών.

Είναι τέτοια η εμμονή της Δ.Ε. που με ψεύδη προσπαθεί να πείσει ότι δήθεν δεν συνεργάζονται τα αθλητικά σωματεία στην Βαρέων, ενώ φτάνει σε σημείο να ισχυρίζεται ότι δήθεν οι γονείς και οι αθλούμενοι που συμμετέχουν στις προπονήσεις στο χώρο δεν γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι τα σωματεία και οι προπονητές του χώρου έχουν προϋπηρεσία πάνω από 30 χρόνια, όταν είναι γνωστό στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ»  ποιος συντηρεί επί της ουσίας αυτόν το χώρο όλα αυτά τα χρόνια που το κράτος τον έχει αφήσει στην τύχη του», υπογράμμισαν οι ομιλητές, καλώντας όλους στη σχετική διαμαρτυρία στην είσοδο του Αλκαζάρ.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ