ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα του επιμελητηρίου Λάρισας η απολογιστική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό. Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεώργιος Σαπουντζής όπου ευχήθηκε

Καλή Χρονιά με υγεία ευτυχία στον καθένα και τις οικογένειές τους .

Ο κ. Σαπουτζής στην ομιλία του αναφέρθηκε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογο την χρονιά που πέρασε και μίλησε για την δημοτική βιβλιοθήκη ,τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις,τους αγώνες στην άμμο την δωρεά τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο ,την ανάδειξη του κάστρου με την αρχαιολογία και τον Δήμο καθώς και για τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν  από την πλευρά του συλλόγου  για την καθαριότητα της παραλίας και του οικισμού όπως επίσης αναφέρθηκε για την ποταμολίμνη που φουσκώνει το χειμώνα και για την κατασκευή -δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου ,ο κ. Σαπουτζής δήλωσε ευχαριστημένος για την  έως τώρα άψογη συνεργασία με τον  δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για  θέματα του συλλόγου αλλά και της περιοχής  .

Στον  χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον σύλλογο,τους ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες σε αυτά που κάνουνε και δήλωσε: από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων και μέσα και από τον δημοτικό οργανισμό του δήμου τον ΔΟΠΑΠΕΠ θα είμαστε δίπλα σας για κάθε  είδους εκδηλώσεις ,για εμάς είστε ο καλύτερος συμπαραστάτης δίπλα στην δημοτική αρχή ,ο εξωραϊστικός σύλλογος είναι ένας δραστήριος σύλλογος με πλούσια δραστηριότητα στα παραλία του δήμου .

Στην εκδήλωση σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Γεώργιος Μανώλης, ενώ ακολούθησαν και  ερωτήσεις από τα μέλη του συλλόγου προς το προεδρείο .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Διψάνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ζάχος , Γεώργιος Νικολάου και Δημήτρης Μαιμάρης ,ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ο διοικητής του Α.Τ Τεμπών Πρόδρομος Χαρισμανίδης (ήταν και ο τυχερός της χρονιάς στο φλουρί ), ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι -μέλη  συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ