Η ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΔΕΜΙΡΗ ΣΤΟΝ “ΙΑΝΟ”

Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι υπόσχεται στο κοινό που θα παρευρεθεί στον Ιανό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η κοσμογυρισμένη ερμηνεύτρια Κλεονίκη Δεμίρη.

Έπειτα από μια σειρά πολλών επιτυχημένων παραστάσεων σε σημαντικά φεστιβάλ και έχοντας στο βιογραφικό της αξιόλογες παράστασεις σε όλη την Ελλάδα, την Αθήνα και το εξωτερικό (Παρίσι, Μόντρεαλ,Φλωρεντία, Ιορδανία,Τίρανα), η Κλεονίκη Δεμίρη θα παρουσιάσει μια παράσταση με αγαπημένα τραγούδια, με σκοπούς που αφήσαν εποχή, συγκίνησαν και θα συγκινούν για πάντα.

Από το σμυρναίικο “Από ξένο τόπο κι από αλαργινό” θα ταξιδέψει το κοινό στην Κρήτη τραγουδώντας τον “Ερωτόκριτο”, θα συνεχίσει στα μονοπάτια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών, θα κάνει μουσικές… βόλτες στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία,την Γαλλία και τέλος θα περάσει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για να ερμηνεύσει τη “La liorona” (Μεξικό), αλλά και τραγούδια του Αργεντινού Carlos Gardel.

Η Κλεονίκη Δεμίρη θα χωρέσει όλα τα παραπάνω σε ένα πολυσχιδές πρόγραμμα και θα το εμπλουτίσει με τα δικά της νέα τραγούδια σε ένα μουσικό Σαββατόβραδο που έχει όλα τα φόντα για να μείνει αξέχαστο.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου “Φίλοι Οινουσσών”.

Πληροφορίες:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Kλεονίκη Δεμίρη (τραγούδι), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο). Ωρα έναρξης: 21:30. Είσοδος 13 ευρώ ( Με κρασί ή μπύρα). Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. ΙΑΝΟΣ τηλ. 2103217810 Σταδίου 24 – Αθήνα. Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ. Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr

nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ