ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο. Μ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 5η ΥΠΕ

Ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, αντιπροσωπεία μελών της Οργάνωσης Μελών Φαρσάλων του ΣΥΡΙΖΑ

και συγκεκριμένα οι Γιώργος Βαιτσόπουλος, Γιώργος Αρσενόπουλος και Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος, Βασίλη Ζωγράφου και της συνεργάτιδας του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκου Παπαδόπουλου, Φωτεινής Καρυώτη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Νέστορας Αντωνίου και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, Γεώργιος Νεχωρίτης.

Στη συνάντηση έγινε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, ενώ επισημάνθηκε η βελτίωση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων το προηγούμενο διάστημα.

Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη βελτίωσης των υποδομών του Κ. Υ., καθώς είναι απαραίτητη η συντήρηση και η επισκευή των υπαρχόντων μηχανημάτων, προκειμένου να λειτουργήσουν το ακτινολογικό και το οδοντιατρικό τμήμα. Αποφασίστηκε η άμεση συντήρηση, η αντικατάσταση και η τοποθέτηση ανταλλακτικών, με σκοπό την άμεση λειτουργία τους.

Αναφορικά με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας τονίστηκε ότι υπάρχει σχετική επάρκεια, αλλά προκηρύσσονται προσλήψεις για το προσεχές διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ