ΓΑΛΑΖΟΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Διαδικτυακός «πόλεμος» ξεκίνησε από το απόγευμα της Πέμπτης στο f/b , καθώς μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων επιτίθενται ανοιχτά εναντίον του «γαλάζιου» αγροτοσυνδικαλιστή Χρ. Σιδερόπουλου, υποστηρίζοντας ότι έστελνε μηνύματα σε αγρότες για να αποτρέψει τη συμμετοχή τους στο μπλόκο του Πλατυκάμπου.

Άμεση και η απάντηση του συνδικαλιστή που κάνει λόγο ανοιχτά για «ψεύτες», την ώρα που αίσθηση προκαλεί και η αντίδραση του Φάνη Τραγάκη, ο οποίος απαντά στα πυρά του Συντονιστικού των Μπλόκων επισημαίνοντας σε ανάρτησή του τα εξής:

“Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ,να κάνουν τον απολογισμό τους για να διορθώσουν τα λάθη τους .Είναι άνανδρο παράλογο, ανεύθυνο και ντροπιαστικό για εσάς τους ίδιους που συνεχώς επικαλείστε το θεσμικά νομιμοποιημένο ρόλο σας στο συνδικαλιστικό κομμάτι του αγροτικού κόσμου να κατηγορείτε αγρότες του πρώην μπλόκου των Τεμπών για δήθεν υπονόμευση του αγώνα. Οι αγρότες και ειδικά εμείς η νέα γενιά δε θέλουμε τσοπάνηδες και μαντριά..καταδικάζουμε την κάθε κομματική εμπλοκή σε οποιοδήποτε αγώνα που αφορά τη δουλειά μας την οικογένειά μας και το μέλλον αυτών…Είναι κρίμα την τρίτη να μας αποκαλείτε μια χούφτα μεγαλοαγρότες σε ανακοίνωση σας και σήμερα να ρίχνετε την ευθύνη για την αποτυχία σας..Η μια χούφτα μεγαλοαγροτών παρόλο αυτά τα θλιβερά συμβάντα σας εύχεται καλό αγώνα…”

Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως από χθες ο προβληματισμός για τη συμμετοχή μόλις 50 περίπου τρακτέρ στο μπλόκο ήταν έκδηλος, χωρίς να λείψουν και οι «μουρμούρες» αγροτών για συναδέλφους τους από την περιοχή των Φαρσάλων που δεν προσήλθαν στο ραντεβού επικαλούμενοι οικονομικούς λόγους, ενώ αρκετοί από τους συμμετέχοντες εκφράζουν την αισιοδοξία τους για καθημερινό δυνάμωμα του μπλόκου.

Με τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν, πάρτε μια γεύση από τα όσα καταγράφηκαν στο λογαριασμό του Χρ. Σιδερόπουλου, όπως «αλιεύτηκαν» από τη σελίδα:

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Συγκεκριμένα το μήνυμα που έστελνες στα κινητά ήταν ” Δεν συμφωνούμε με την ομπρέλα και δεν συμφωνούμε με τα αιτήματα” κ. Σιδερόπουλε… Χαρακτηρίζεις κομματική μια ολόκληρη Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων που συσπειρώνει 13 Ομοσπονδίες, 180 Αγροτικούς Συλλόγους και χιλιάδες ψηφίσαντες αγρότες, είναι ανάξιο σχολιασμού.

Διαχείριση

Μου αρέσει!

Σιδερόπουλος Χρήστος Στα αιτήματα ναι Όλοι μαζί ! Αλλά καπέλωμα κομματικό … οχι .. Εμείς πήγαμε στην συνάντηση ο πρόεδρος Ριζος την απαξίωσε … είμασταν 15 αγρότες ..Διαχείριση

Μου αρέσει!

Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Η πραγματικότητα παραμένει. Αυτοχαρακτηρίζεσαι συνδικαλιστής και έστελνες μηνύματα στα κινητά αγροτών να ΜΗΝ συμμετέχουν στο μπλόκο. Θερμά συγχαρητήρια, τα υπόλοιπα στον δρόμο του αγώνα…

Διαχείριση

Μου αρέσει!

Σιδερόπουλος Χρήστος Γραφής ΨΈΜΑΤΑ ντροπή και ξευτίλα σαν διαχειριστής ! Αν υπάρχει μήνυμα κατέβασε το να το δει ο κόσμος ! ΨΕΎΤΗ

 

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ