ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ – ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εντονη είναι η κινητικότητα στα αγροτικά στρατόπεδα του νομού που επιδιώκουν μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη αλλά και σε αυτές που προγραμματίζονται.

Οι συμμετέχοντες αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου που είναι υπό την ομπρέλα της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων να καλούν σε ευρεία σύσκεψη τους εκπροσώπους των φορέων του νομού την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι σε σύσκεψη στο χώρο του μπλόκου.
Από την πλευρά τους οι αγρότες που συμμετέχουν στην επιτροπή αγώνα αγροτών Ελλάδος που συγκεορήθηκε πρόσφατα στη Νίκαια, συγκαλούν στις 6 το απόγευμα της Κυριακής σύσκεψη στο δημαρχείο του Κιλελέρ με στόχο να αναζητήσουν συναίνεση για ένα νέο γύρο κινητοποιήσεων, αλλά και μεγάλη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκησ την 1η Φεβρουαρίου.
Το μπλόκο Πλατυκάμπου
Στο κάλεσμά της η επιτροπή του μπλόκου Πλατυκάμπου αναφέρει:
“Συνεχίζουμε τον αγώνα στο μπλόκο Πλατυκάμπου και καλούμε τους αγρότες να ενισχύσουν και άλλο το μπλόκο. Οι συκοφαντίες της κυβέρνησης και η προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού εντείνονται όσο μεγαλώνει ο αριθμός των μπλόκων. Ξέρουμε ότι στον αγώνα μας έχουμε την συμπαράσταση των εργατών και αυτοαπασχολούμενων με τους οποίους έχουμε κοινό αντίπαλο και κοινά προβλήματα.
Καλούνται οι φορείς του Νομού (Περιφέρεια, Δήμοι, Εργατικό Κέντρο, Επιμελητήριο, ΓΕΩΤΕΕ, Νομ. Τμ. ΑΔΕΔΥ, Εμπορικοί Σύλλογοι, Βιοτέχνες, Σωματεία και άλλοι φορείς) να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στο δίκιο αγώνα και στα αιτήματα επιβίωσης των αγροτών στο μπλόκο Πλατυκάμπου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι με προσέλευση από τις 12 το μεσημέρι και από εκείνη την ώρα θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος στο Μπλόκο ως την λήξη της εκδήλωσης.
Καλούμε επίσης τους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον αγώνα μας την Κυριακή”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ