ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕ 2 ΕΚ. €!!!

Έστω και μετά από περίπου ένα μήνα ο υπερτυχερός της κλήρωσης του πρωτοχρονιάτικου λαχείου από την Αιτωλοακαρνανία, θυμήθηκε από την… τηλεόραση, ότι είχε ξεχασμένο στο συρτάρι του την χρυσή πεντάδα των 2 εκατομμυρίων.

Ο νικητής του λαχείου βρισκόταν σε ένα φιλικό σπίτι, όταν είδε στην τηλεόραση ότι αναζητείται ο μεγάλος τυχερός των 2 εκατομμυρίων ευρώ. «Βρε τον τυχεράκια», άρχισαν να σχολιάζουν, κάνοντας εικασίες για το λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει το έπαθλο.

Τότε ξαφνικά θυμήθηκε πως στο συρτάρι του είχε αφήσει μία 5αδας λαχνών και χθες, εμφανίστηκε σε πράκτορα του ΟΠΑΠ στην περιοχή του, ο οποίος όταν διαπίστωσε πως ο αφηρημένος πελάτης του ήταν ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου, του ζήτησε, καλού κακού, να καθίσει πριν του πει τα ευχάριστα … μαντάτα. Και τότε μόνο του αποκάλυψε πως είναι ο κάτοχος του μαγικού λαχείου, που κερδίζει το αστρονομικό ποσό.

Σύμφωνα με το protothema, ο υπερτυχερός αρχικά δεν είχε σκοπό να πάρει πρωτοχρονιάτικο λαχείο και ζήτησε να πάρει «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης όμως τον έπεισε να αγοράσει το λαχείο «για το καλό των γιορτών». Μάλιστα, την τυχερή πεντάδα την επέλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό του. Πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση του λαχείου και εκείνος αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε τον ξεχασμένο λαχνό και τον… αποθήκευσε σε ένα συρτάρι.

kriti24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ