ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Γυναικών Καλοχωρίου το Σάββατο το απόγευμα στην καφετέρια  EL CHAPO στο Καλοχώρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γυναικών Καλοχωρίου  από την ίδρυση του έως σήμερα έχει δώσει το πολιτιστικό του στίγμα στο χωριό και ευρύτερα.

Ακολούθησε η ευλογία  της πρωτοχρονιάτικης πίτας  απο τον ιερέα της ενορίας του χωριού ,καθώς και χαιρετισμός της προέδρου του συλλόγου κα Παρασκευή Έξαρχου που ευχήθηκε  η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

ο Σύλλογος γυναικών Καλοχωρίου αποτελεί έναν ζωντανό φορέα δράσης, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.Συγχαρητήρια στο δραστήριο Δ.Σ του συλλόγου καθώς και σε όλα τα μέλη του συλλόγου που βρίσκονται  εδώ σήμερα και τιμούν με την παρουσία τους την σημερινή εκδήλωση  ,στα πλαίσια των δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή θα βρισκόμαστε στο πλευρό σας,να ευχηθώ καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλους.

Ακόμη στη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νικόλαος  Πουτσιάκας ,ο αντιδήμαρχος κ.Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Έξαρχος και Δημήτρης Μαιμάρης ,ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καλοχωρίου κ.Ελευθέριος Σεβδαλής ,Νέσσωνος κ.Ιωάννης Σακαβός ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας.

Φίλοι, συγγενείς και καλεσμένοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση ανταλλάσοντας ευχές για καλή χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ