ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Λάρισας για το πρωτάθλημα της FL νικώντας τον ΟΦΗ με 1-0 χάρη σε ένα τέρμα που σημειώθηκε στο 84ο λεπτό του αγώνα και ενώ οι Κρητικοί «έσπαζαν» τα δοκάρια του Αλκαζάρ μετρώντας συνολικά τρία!

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, όταν ο Μαυριάς πλάσαρε διαγώνια ελάχιστα άουτ (27’), ενώ στις καθυστερήσεις ήρθε η απάντηση του ΟΦΗ με τον Κοιλιάρα ανενόχλητο να πλασάρει ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο δυνατά και στην πρώτη φάση που δημιούργησαν ο Ποτουρίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 58’ ο νεοεισελθών Πουρτουλίδης πλάσαρε σωστά με τον Παϊτέρη να λέει «όχι» διώχνοντας σωτήρια τη μπάλα!

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς στο σκορ, όταν στο 80’ ο Μάνος με σουτ στην κίνηση είδε και πάλι τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα και στο 84’ οι Απολλωνιστές κόντρα στην εικόνα του αγώνα άνοιξαν το σκορ, όταν ο Ανδρέου έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ΟΦΗ παρά την προσπάθεια του Στρέζου να αποσοβήσει το μοιραίο!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να προσθέσουν στη… συλλογή τους ένα ακόμη δοκάρι, αφού στο 91’ ο Ντίνας ήταν αυτός που με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα!

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (87′ Ανδρέου Γ.), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61′ Κανούλας), Ιβανίδης (81′ Συράκος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (46′ Πορτουλίδης), Νάστος (72′ Μαχαίρας), Ντίνας, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Κοιλιάρας (82′ λ.τ. Αργυρόπουλος), Ποτουρίδης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ