ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ/ΦΑΡΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ

Έντονος προβληματισμός επικρατεί εδώ και μήνες στις τάξεις του Γυμναστικού Λάρισας/Φάρου καθώς οι αποχωρήσεις παικτών αλλά και οι… διαρροές έφεραν στην επιφάνεια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου που αποσιωπήθηκαν για ευνόητους λόγους, ωστόσο πλέον ο «κόμπος έφτασε στο χτένι»

και οι παίκτες παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια τους προχώρησαν σε πιο δυναμικές μορφές πίεσης προς τη διοίκηση.

Το πρόσφατο τραπέζι που παρέθεσε στους παίκτες του ο Θ. Σκουρτόπουλος και για το οποίο σας είχε ενημερώσει το paidis.com προφανώς έδωσε πίστωση χρόνου «σβήνοντας» προσωρινά τη φωτιά, με τους παίκτες να απέχουν σήμερα από την προπόνηση της ομάδας πιέζοντας έτσι για καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες της ομάδας δεν «κατέβηκαν» στην προπόνηση στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τους διοικούντες και ζητώντας την άμεση εξόφληση τουλάχιστο δύο μισθών τους μέχρι αύριο 31/1, ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και σημαντικότατες καθυστερήσεις στην πληρωμή τους αντιμετωπίζουν και άλλοι συνεργάτες της ΚΑΕ.

Μάλλον… προφητικός στις δηλώσεις του ο κόουτς Θ. Σκουρτόπουλος, που «φωτογράφισε» την κατάσταση μετά την ήττα με τον Πανιώνιο λέγοντας τα εξής:

«Όσον αφορά στα προβλήματα της ομάδας δεν θέλω να αναφερθώ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι και οι άνθρωποι της ομάδας θα προσπαθήσουν να δώσουν τις λύσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο ανά πάσα στιγμή και λόγω των θεμάτων που έχουμε, κάποιο παιδί να βρει μια πραγματικά πολύ καλή προσφορά, εμείς πρέπει να έχουμε μια θέση».

Το θέμα είναι σοβαρό, τόσο για την επιβίωση των αθλητών όσο και για τη μάχη της ομάδας για την εξασφάλιση της παραμονής της στην Α1, ενόψει πάντα και του κρίσιμου αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Προμηθέα, ενώ άγνωστες παραμένουν και οι προθέσεις της διοίκησης που μέχρι ώρας δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για το θέμα που αποτελεί πλέον «κοινό μυστικό» στα μπασκετικά στέκια της πόλης και στις τάξεις των φιλάθλων του Γυμναστικού/Φάρου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ