ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ύστερα από πρωτοβουλία του δήμου Κιλελέρ και της αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αρμόδιων φορέων για το σχεδιασμό των αντιπλημμυρικών έργων στις παρακάρλιες κοινότητες Καλαμακίου Νίκης και Σωτηρίου του Δήμου Κιλελέρ.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε στις περιοχές όπου θα εκτελεστούν τα έργα συμμετείχαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας , ο ΓΟΕΒ και ο ΤΟΕΒ Πηνειού. Η γενικότερη εκτίμηση ήταν ότι η αναγκαιότητα των έργων είναι επιβεβλημένη και η υλοποίησή τους επιβάλλεται να ξεκινήσει άμεσα.  Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος τόνισε ότι οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία και με τους άλλους φορείς θα επιληφθούν των μελετών έτσι ώστε να προχωρήσει σύντομα η όλη διαδικασία των αντιπλημμυρικών έργων.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος ανέφερε ότι ο δήμος θα συνεργαστεί με όλες τις υπηρεσίες για να αποδοθούν στους αγρότες της περιοχής τα έργα που θα αντιμετωπίζουν, από τώρα και στο εξής, αποτελεσματικά τα όποια πλημμυρικά φαινόμενα δημιουργούνται στην περιοχή.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Ι. Μπακαλόπουλος, αντιδήμαρχος Δε Αρμενίου – Κιλελέρ και Ι. Πινάκα αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας και Πρασίνου, ο πρόεδρος της ΚΔΕΚ Αχ. Χατζούλης, οι πρόεδροι των ΤΚ Καλαμακίου Νίκης και Σωτηρίου, Κ. Καράτζιος, Γ. Τσικόπουλος και Β. Ντελόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Δ. Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κιλελέρ Μ. Αραμπατζής, ο διευθυντής του ΤΟΕΒ Β. Αραμπατζής, υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών των φορέων και δημότες της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ