ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σκηνές ροκ βίωσαν πριν λίγες ημέρες περαστικοί αλλά και περίοικοι συνοικίας της Λάρισας που έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου καβγά γυναικών για τα μάτια των σκύλων τους…

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στη σελίδα κάτοικος της περιοχής όλα ξεκίνησαν όταν φιλόζωη έβγαλε βόλτα το σκύλο της δεμένο με λουρί σε πλατεία της συνοικίας Νεράιδα για να δεχθεί την επίθεση άλλου μεγαλόσωμου σκύλου που είχε υπό την εποπτεία της νεαρή κοπέλα, η οποία κινούνταν δίπλα στο ζώο πάνω σε ποδήλατο και δίχως να το έχει δεμένο.

Αποτέλεσμα του ανταμώματος ήταν το μεγαλόσωμο σκυλί να κινηθεί εναντίον του άλλου, ενώ έντρομη η φιλόζωη απελευθέρωσε το σκυλί της από το λουράκι για να μπορέσει να ξεφύγει, καταλήγοντας και οι δύο να τρέχουν πίσω από τα σκυλιά τους για να τα μαζέψουν!

Τα σκυλιά τελικά κατέληξαν στα χέρια των ιδιοκτητών τους, ωστόσο ακολούθησε δεύτερη μάχη, αφού η νεαρή θεώρησε καλό να επιτεθεί λεκτικά εναντίον της άλλης φιλόζωης, που εγκατέλειψε άρον-άρον τη βόλτα.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη μας δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται στην πλατεία, την οποία επιλέγουν αρκετοί για να βγάλουν βόλτα τα ζώα τους, ενώ δεν λείπουν και οι ανεύθυνοι που επιμένουν να τα αφήνουν ανεξέλεγκτα και χωρίς λουρί προκαλώντας με τη στάση τους εντάσεις με πολίτες αλλά και καβγάδες μεταξύ των ζώων.

Θυμίζουμε τέλος πως ο νομοθέτης ορίζει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στους παραβάτες των κανόνων για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου, ενώ καλό θα ήταν όλοι να συμμορφωθούν για το καλό του σκύλου τους αλλά και του συνόλου που καταλήγει πολλές φορές μέσα από τέτοιες ανεύθυνες συμπεριφορές να στοχοποιεί ζώα και φιλόζωους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ