ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πολύτιμο βαθμό εν όψη της συνέχειας πήρε η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητο για ακόμα μία αγωνιστική.

Η ομάδα του Άρη που ήτανε πρωτοπόρος στην βαθμολογία, μπήκε πολύ πιο δυνατά στον αγώνα αιφνιδιάζοντας την ΑΕΛ, η οποία παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και την απουσία της Ζντράβκοβιτς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Άρης να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Νάση η οποία είχε καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μέχρι τη φάση στο 18′ όπου σε μία συνολικά κακή στιγμή για την άμυνα της ΑΕΛ, η Μπράντιτς βρέθηκε προ κενής εστίας και έκανε εύκολα το 0-1 για την ομάδα του Άρη. Στην συνέχεια και μετά τις διορθωτικές κινήσεις του Νίκου Γκαλίτσιου η ΑΕΛ ισορρόπησε τον αγώνα και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Άρη, με πιο σημαντικές στιγμές αυτές των Σπυροπούλου και Χριστοφορίδη που αμφότερες δεν κατάφεραν να σημαδέψουν σωστά. Τελικά το ημίχρονο έληξε με την ομάδα του Άρη να προηγείται με 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έπαιξε ακόμα πιο επιθετικά μετά και τις δύο αλλαγές που έγιναν με τις Λόγου και Ακριβούλη να περνάνε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να παίξει κυρίως με αντεπιθέσεις ώστε να εκμεταλλευτεί τις ταχύτατες μεσοεπιθετικούς που διαθέτει και να καθαρίσει τον αγώνα.

Σε ένα νευρικό και με ποδοσφαιρική ένταση δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες τελικές ενέργειες.

Τελικά η λύτρωση ήρθε για την ΑΕΛ στο 85′ όταν σε μία εκτέλεση φάουλ της Λόγου, η αντίπαλη τερματοφύλακας δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και η Ακριβούλη που βρέθηκε στην φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Άρη κάνοντας το 1-1. Παρά την ψυχρολουσία η ομάδα του Άρη βρήκε τα ψυχολογικά αποθέματα και προσπάθησε να σημειώσει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη και θα την διατηρούσε στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως η εξαιρετική χθες Ζωή Νάση, που πρόσφατα κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Νεανίδων, έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 92′ και έδωσε στην ΑΕΛ το πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα σε μία αξιόλογη και συγκροτημένη ομάδα που δίκαια φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος

Ξεκίνησαν: Νάση, Γαγάρα, Αρκουλή, Μιχαλόπουλος, Ρήγα, Σωτηριάδη, Τσούκα, Σρετένοβιτς, Σακελλάρη, Χριστοφορίδη, Σπυροπούλου,

Αλλαγές: Λόγου, Ακριβούλη, Σκοτεινιώτη, Λέμε

Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασιάδου, Μπελμέζα, Ζαχείλα

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από την Πιερία σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση που είχε πολύ πάθος από τις δύο ομάδες και αρκετές δύσκολες φάσεις.

Η ΑΕΛ οφείλει να ευχαριστήσει το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης “ANIMUS” για την παραχώρηση του λεωφορείου που διαθέτει, για την μετάβαση της αποστολής στο γήπεδο του Πυργετού. Μία κίνηση που προβάλει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό πρόσωπο του “ANIMUS” και την πρόθεση του να στηρίζει τις προσπάθειες που προβάλουν και κάνουν γνωστή την πόλη της Λάρισας σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί και την ομάδα του Πυργετού για την φιλοξενία στις γηπεδικές του εγκαταστάσεις όπως και τον κόσμο του Πυργετού που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Η ΑΕΛ την επόμενη Κυριακή θα ταξιδέψει στην Δράμα για να αντιμετωπίσει τις Αμαζόνες Δράμας σε ακόμα μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση σε αυτή την σειρά των αγώνων που ξεκίνησαν για την ΑΕΛ το 2018. Η συγκεκριμένη  αγωνιστική θα είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ