ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στην προημιτελική φάση σταμάτησε η πορεία του Τυρνάβου για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με τους Τυρναβίτες να γνωρίζουν την ήττα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με σκορ 2-5.

Εξάλλου την πρόκριση πανηγύρισε και ο ΠΟΕ, που επικράτησε με 0-1 του Αετού Μακρυχωρίου, με την ομάδα του Αετού να «φωνάζει» για πέναλτι που δεν της δόθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται την Τρίτη 13/2 με τις αναμετρήσεις Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αετός Αμυγδαλέας και Δωτιέας Αγιάς-Κίσσαβος Συκουρίου.

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Παίζοντας ελεύθερα και σε ένα χορταστικό ματς ο Τύρναβος αποχαιρέτισε το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ γνωρίζοντας την ήττα με 2-5 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι παίκτες του Ν. Αλεξούλη μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση καταγράφοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τη συμπλήρωση του 10λέπτου, ωστόσο Γαλάνης (5’) και Τζιόλας (10’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τη συνέχεια να ανήκει στους φιλοξενούμενους που μετέτρεψαν από το 15’ έως το 23’ το 0-0 σε 0-3, βάζοντας έτσι τέλος στις όποιες βλέψεις του Τυρνάβου.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ με κεφαλιά του Αραπίτσα, ενώ στο 21’ ο σκόρερ του Αχιλλέα ανατράπηκε εντός περιοχής και ο Νεμπεγλέρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 0-2, για να ακολουθήσει στο 23’ το τέρμα του Καραμπούζη που με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το 0-3 για την ομάδα του.

Η απάντηση του Τυρνάβου ήρθε στο 33’, όταν ο Μπάκος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κούλπα και ο Τζιόλας δεν αστόχησε από τα 11 βήματα μειώνοντας σε 1-3, ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ για τον Αχιλλέα με σκόρερ τον Καραμπούζη που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4.

Με την έναρξη της επανάληψης νέο κερδισμένο πέναλτι του Μπάκου στο 47’ έδωσε το δικαίωμα στο Τζιόλα να βρει και πάλι στόχο γράφοντας το 2-4, ενώ το τελικό 2-5 σημείωσε στο 75’ ο Αναγνώστης με κεφαλιά.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος, Λιάκος, Γανός, Γαλάνης, Τσούτσας, Τσατσελάρι (46′ Καλέσης), Μπάκος, Πατσιωτός, Γκαντρής (57′ Καραλής), Τζιόλας, Βλιώρας (46′ Μαυροδήμος).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου, Κουρούμαλος, Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Καραμπούζης, Τλούπας (65′ Κατσανάκης), Αραπίτσας (80′ Κομισόπουλος Α.), Καραγκούνης (86′ Δρόσος), Αναγνώστης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B Τύρναβος fun club

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ