ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Το ΚΑΠΗ Πυργετού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ.Κωνσταντίνου Κολλάτου, των αντιδημάρχων Αχιλλέα Διψάνα και Αστέριου Σαίτη του δημοτικού συμβούλου Ευθύμιου Μπουζέκη, του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ.Αθανάσιου Λαΐνα,

του προέδρου του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρου Ζάρρα, μελών Τοπικών Κοινοτήτων και φορέων της περιοχής.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του ιερέα Αλέξανδρου Ρούσου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία, και δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζει τους ηλικιωμένους.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους αυτούς που μόχθησαν πάλεψαν και δημιούργησαν σε δύσκολες εποχές κερδίζοντας την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας. Να έχουν υγεία δύναμη και να ευχηθούμε του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ  όλοι μαζι .

Να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΚΑΠΗ και το προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι για την οργάνωση της σημερινής εκδήλωσης», σημείωσε ο δήμαρχος που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον ιερέα για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Χαιρετισμό και τις ευχές για καλή χρονιά απεύθυνε και ο αντιδήμαρχος κ.Αχιλλέας Διψάνας καθως και  ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αθανάσιος Λαΐνας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ