ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Σε μια εκδήλωση που δεν άργησε να εξελιχθεί σε συνέντευξη τύπου η ΠΑΕ ΑΕΛ παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα, με το Βαγγέλη Μόρα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 6 μηνών να συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων.

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του διεθνή αμυντικού, ενώ και οι Π. Λυκούργος, Κρ. Χούμπτσεφ, Ν. Μλαντένοβιτς, Ρ. Μιλοσάβλιεβιτς και Αλ. Γκόικοβιτς ευχαρίστησαν για την εμπιστοσύνη τονίζοντας πως θα βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Παίρνοντας το λόγο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Κούγιας αποκάλυψε πως στο στόχαστρο της ΑΕΛ βρίσκεται μία ακόμη μεταγραφή (δεξί μπακ), ενώ κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν δεν παρέλειψε να στρέψει τα πυρά του εναντίον προπονητών, μεταξύ των οποίων και ο Σάκης Τσιώλης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Ηλία Φυντάνη.

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας περιέγραψε ως «τελικούς» τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ, τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί απάντηση «στις τεσσάρες της Νέας Σμύρνης» και ζητώντας πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στα Γιάννινα «που θα έρθουν να κερδίσουν με δύο γκολ διαφορά και να προκριθούν», αποκλείοντας παράλληλα η ΑΕΛ να αγωνισθεί από τη νέα περίοδο στο Πανθεσσαλικό του Βόλου και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση μη εκτελέσεως έργων στο Αλκαζάρ για «μετακόμιση» της ΑΕΛ στη Λειβαδιά ή τη Λαμία!!

“Για την υστεροφημία του ας βάλει και ο κ. Πηλαδάκης νερό στο κρασί του, αλλιώς θα ξεσπιτωθούμε», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: athleticlarissa.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ