ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΣΤΟΥΣ κ.κ. ΚΟΥΡΕΜΠΕ, ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΑΡΧΩΣΗ

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Αστ. Ροντούλη

Ως γνωστόν, 53 αμπελοκαλλιεργητές από το Δαμάσι περίμεναν με αγωνία την κατάληξη των ενστάσεων που είχαν καταθέσει στον ΕΛΓΑ, μετά το ζήτημα που ανέκυψε με τους ” μάρτυρες ” εν έτει 2016.

Μάλιστα, οι άνθρωποι είχαν εφησυχάσει κατά κάποιο τρόπο, καθώς το τοπικό φερέφωνο του κ. Κουρεμπέ, ο πολύς κ. Σαρχώσης, τους διαβεβαίωνε σε κάθε ευκαιρία ότι δεν υπήρχε ζήτημα και ότι θα αποζημιώνονταν κανονικά και οι 53  ενιστάμενοι.
Όμως, ο κ. Σαρχώσης έλεγε και πάλι ψέματα στους αγρότες, για να τους αποκοιμίσει.Οι εκτιμήσεις ήρθαν στο Δαμάσι για τους 53 παραγωγούς και όλες ανεξαιρέτως ήταν μηδενικές, αφήνοντας σύξυλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς.
Αίσχος , κύριε Κουρεμπέ, κύριε Κόκκαλη και κύριε Σαρχώση. Παίξατε για πολλοστή φορά με τον πόνο των αγροτών, παρορώντας επιδεικτικά τα προβλήματα των οικογενειών τους.Θέλατε απλώς να κερδίσετε χρόνο, νομίζοντας ότι έχετε να κάνετε με σανοφάγους.
Αίσχος , κύριοι αρχολίπαροι και εξουσιολάγνοι. Προς στιγμήν οι Δαμασιώτες στέλνουν χαιρετίσματα στην εξουσία σας. Στη συνέχεια, όμως, θα ” φάτε” τόσο μαύρο, που θα σας μείνει αξέχαστο. Η ώρα πλησιάζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ