OYTE  ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ..ΕΛΕΩ  ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Μάριου Ξηρομερίτη, δημοτικού συμβούλου δήμου Λαρισαίων

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Λάρισας κος Καλογιάννης πιστός στη γραμμή των “ανωτέρων” του και ακλουθώντας  κατά γράμμα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΈΧΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ Δημοτικού Μεγάρου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο!

Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιθυμούσαν να γίνει συζήτηση  εκτός από την δημοτική αρχή που ορθώνει  την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ υψηλά και δεν αφήνει περιθώρια για δημοκρατικό διάλογο!

Οι μάσκες πέσανε αφού μάλιστα δεν γινότανε λόγος για ψήφισμα  και η δημοτική αρχή δια στόματος Καλογιάννη  δεν επιθυμούσε να ενταχθεί το θέμα  ούτε προς συζήτηση! Που θα έβλαπτε μια συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο ; Που θα επηρέαζε και τί αντίκτυπο  θα είχε μια κουβέντα μεταξύ μας ,ιδιαίτερα εφόσον δεν περιλάμβανε και ψήφισμα ;

AΝΤΊΘΕΤΑ κάθετος ο δήμαρχος κος Καλογιάννης ενόψει του συλλαλητηρίου της Πρωτεύουσας  δεν αποδέχθηκε ούτε τον διάλογο επί του θέματος ! Αν δεν υπάρχει διαβούλευση για τα μεγάλα εθνικά θέματα έστω και ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ,τότε να συζητάμε για τα μικρά και ασήμαντα ή  τα υπηρεσιακά θέματα;

Eδώ διαφέρουμε ΣΎΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ από την δημοτική αρχή Καλογιάννη που  ΔΕΝ  λειτουργεί κυριολεκτικά  αυτοδιοικητικά  αλλά  άγεται πίσω από την κεντρική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!! 24 όχι στη συζήτηση από τη δημοτική αρχή και 15 ναι από όλους τους αντιπολιτευόμενους στο δήμο Λαρισαίων .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ