ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα στο ζεστό περιβάλλον της “οδού Ονείρων” η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σ. Γιαννακόπουλος, τα μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου κ.κ. Δ. Οικονόμου και Ανδ. Μπρέζας και αρκετοί έμποροι και επαγγελματίες του Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Σαρχώσης και Γιαννακόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Τ. Ψύρρας προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Στη σημερινή εκδήλωση απονεμήθηκαν και τα τιμητικά διπλώματα στους επαγγελματίες κ.κ. Κουμαντζέλη λευκά είδη Silk και Γκόλτσιου (άνθη – φυτά) των οποίων οι εορταστικές βιτρίνες (Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς) πήραν το πρώτο και το δεύτερο βραβείο αντίστοιχα στον φετινό διαγωνισμό του συλλόγου.

Τυχερή της βραδιάς η κ. Κ. Τσίμου που βρήκε το φλουρί της πίτας, το οποίο αντιστοιχούσε με μία δωροεπιταγή 100€ για αγορές από οποιοδήποτε κατάστημα του Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ