ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Λαρισαίων βρέθηκαν στην συνοικία της Νέας Σμύρνης. Ειδικότερα, στην περιοχή βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Εργων Γιώργος Σούλτης, Πολεοδομίας κ. Δημ. Μαβίδης,  Πρασίνου κ. Γ. Ζαούτσος και Περιβάλλοντος κ. Απ. Σουρλαντζή,

καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και ειδικότερα τον αν. διευθυντή κ. Θ. Πατσιούρα και τον τοπογράφο μηχανικό κ. Γ. Σκουμή, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ. Ζέβλα και την σύμβουλο της 3ης Κοινότητας κ. Εφη Κιβρακίδου, έκαναν αυτοψία σε σημεία της συνοικίας που υπάρχουν προβλήματα όπως στις οδούς Πλάτωνος  και Οδυσσέως, που χρειάζονται πεζοδρόμια. Επίσης βρέθηκαν  στην πλατεία Τσαρουχά αλλά και στο πάρκο του Αγ. Δημητρίου που χρήζει συντηρήσεως.

Οι αντιδήμαρχοι κατανόησαν την αναγκαιότητα σε όλα τα θέματα κράτησαν τις σημειώσεις τους και έδωσαν  στο πρόεδρο την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες υλοποίησής τους.

Επίσης, από την 3η Δημοτική κοινότητα ανακοινώθηκε ότι,  πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και στην  Ν. Σμύρνη στα πλαίσια της συχνής της επικοινωνίας με τους πολίτες λαϊκή συνέλευση ώστε να ακολουθήσει  ουσιαστικός διάλογος για την συνοικία.

Η ανάπλαση της τάφρου Ι1 και οι πεζογέφυρες που θα ακολουθήσουν, το μεταλλικό κτήριο πολλαπλών χρήσεων στο 11ο Δημ.Σχολειο και η πλατεία στην οδό  Ζάνου στον ΚΧ 1057 που υποσχέθηκε  ο ίδιος ο Δήμαρχος επισκεπτόμενος τα νταμάρια της Ν.Σμύρνης είναι μερικά από τα έργα που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή για το προσεχές μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ