ΜΕΓΑΛΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Νέα σημαντική νίκη και μεγάλο «διπλό» για τον Απόλλωνα Λάρισας, που στο πλαίσιο της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FL επικράτησε στο Αίγιο του Παναιγιάλειου με 0-1.
Παίζοντας χωρίς βασικά του στελέχη (Β. Ανδρέου, Καρακατσάνης, Σουλίδης) ο Απόλλωνας βρήκε απέναντί του ένα μαχητικό Παναιγιάλειο, που αν και αγωνίστηκε με σχήμα ανάγκης, κατάφερε να δυσκολέψει τους Απολλωνιστές κρατώντας το «μηδέν» στο ημίχρονο και απειλώντας μάλιστα με το Σταματή, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά ο Παϊτέρης!

Αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι μπήκε στην επανάληψη ο Απόλλωνας και στο 47’ ο Μαυριάς έδωσε τη λύση σκοράροντας με σουτ για το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα αφού Τσιλούλης (65’) και Συράκος (86’) απέτυχαν να διευρύνουν τη νίκη της ομάδας τους.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας, Τσουρής, Κόκκορης, Καζναφέρης, Σακελλαρόπουλος, Γαβριηλίδης, Σταματής.
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ι. Ανδρέου, Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (87’ Κωτσιαρίδης), Τσιλούλης (79’ Συράκος), Ιβανίδης (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Κανούλας.
Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ