ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΑΚΛ

Ανακοίνωση της επικεφαλής της παράταξης “Λάρισα Νέα Αρχή Ρ. Καραλαριώτου

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας  Γεώργιος Κωσταρόπουλος είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Απ. Καλογιάννη αλλά και εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου για θέματα αθλητισμού εφαρμόζοντας την αθλητική πολιτική της Δημοτικής αρχής.

Συνεπώς η απόφαση  να επιβληθεί η χρήση μαγνητικής κάρτας για  την είσοδο στους χώρους του ΕΑΚ  είναι αποκλειστική ευθύνη του κ. δημάρχου.

Η λειτουργία της μαγνητικής κάρτας ανοίγει το δρόμο για επιβολή αντίτιμου και “φακελώματος” των αθλούμενων αλλά και όλων των πολιτών που επισκέπτονται τους χώρους του ΕΑΚ. Περιορίζεται με αυτόν τον τρόπο η δυνατότητα του κάθε πολίτη να παρακολουθεί αθλήματα , ακόμη και του γονέα να δει το παιδί του!

Ταυτόχρονα τίθεται σοβαρό  θέμα ασφάλειας σε περίπτωση σεισμού , φωτιάς κ.α  και μάλιστα σε εγκαταστάσεις που είναι ζητούμενο αν πληρούν τους όρους των αθλητικών νόμων .

Ζητούμε από το δήμαρχο κ. Καλογιάννη να απαιτήσει από τον εντεταλμένο του σύμβουλο κ. Κωσταροπουλο την απόσυρση της συγκεκριμένης απόφασης και να σταματήσουν να παίζουν μεταξύ τους την “κολοκυθιά” εμπαίζοντας τους πολίτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ