ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 130.000,00€.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή της πράξης θα εκτελεστούν εργασίες για τη συντήρηση του ξύλινου δαπέδου (παρκέ) με εμβαδόν 1300μ2 με βερνικοχρωματισμούς και διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση επιδαπέδιων κλιματιστικών ψύξης/θέρμανσης, αποξήλωση και επανατοποθέτηση πολυκαρβονικών φύλλων πλαγιοκάλυψης, τοποθέτηση πετασμάτων πλαγιοκάλυψης τύπου sandwich, εξωτερικοί και εσωτερικοί χρωματισμοί καθώς και εργασίες υγρομόνωσης της στέγης των αποδυτηρίων και της μεταλλικής οροφής και αντικεραυνική προστασία.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου σε δήλωσή του αναφέρει πως το έργο, σε συνέχεια αντίστοιχου έργου που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελώνα, υπογραμμίζει το διαρκές ενδιαφέρον και την ευαισθησία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου για τους χώρους άθλησης. Για πρώτη φορά από την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνονται εργασίες εκσυγχρονισμού και αποκατάστασης προβλημάτων με στόχο η άθληση των συνδημοτών μας να γίνεται μέσα από τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος ανέφερε πως ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για το διαρκές ενδιαφέρον του, τον Υπεύθυνο Αθλητικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Στέλιο Δημότσιο καθώς και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού κ. Κων/νο Χρυσοβέργη για την ιδιαίτερη προσέγγιση και φροντίδα σε ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ