ΠΙΤΑ – ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Εμμανουήλειου πνευματικού Κέντρου στον Τύρναβο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής πίτας της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”.

Σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε μικρή για τη συγκεκριμένη εκδήλωση κυριαρχούσε ένα κλίμα αισιοδοξίας ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2019 με τους συμμετέχοντες να τονίζουν ότι η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στη συνεπή παρουσία της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Αλλωστε αυτό τόνισε και ο επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλης στο χαιρετισμό του. Ο κ. Ροντούλης αφού αφιέρωσε τη σημερινή εκδήλωση στο συλλαλητήριο που γίνεται στην Αθήνα για τη Μακεδονία, υποστηρίζοντας ότι η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει λόγο στα μεγάλα εθνικά θέματα.

Ο επικεφαλής της παράταξης αφού τόνισε ότι η Δράση Πολιτών δημιουργήθηκε για τρεις λόγους:

Για να  δώσει μία εναλλακτική πρόταση μακριά από κόμματα και εξαρτήσεις για την αυτοδιοίκηση

Για να υπηρετήσει τη διαφάνεια στο δήμο Τυρνάβου

Για να αγωνιστεί για έναν αξιοβίωτο δήμο, τόνισε με νόημα ότι ο ίδιος και άλλοι δύο σύμβουλοι παρέμειναν στο δημοτικό συμβούλιο για να υπηρετήσουν τους δημότες ασκώντας δομημένη και τεκμηριωμένη αντιπολίτευση την οποία όπως αποδεικνύεται αναγνωρίζουν και εκτιμούν οι δημότες.

Προσχωρήσεις

Στη σημερινή εκδήλωση είχαμε και ανακοινώσεις προσχωρήσεων ατόμων που έχουν παρουσία στα κοινά, στην παράταξη όπως το μέλος του Τ.Σ. Ροδιάς Βασίλειος Εμμανουήλ που εκλέχθηκε με το συνδυασμό της κ. Ψύρρα, ο υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Ν. Κουβέλας, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Αργύρης Μπαϊρακτάρης, ο κτηνοτρόφος Αθανάσιος Τζαφέτας και ο Αμπελωνίτης Θανάσης Κατσάνης.

Βραβεύσεις

Η εκδήλωση έκλεισε με βραβεύσεις που έκανε η παράταξη:

-Στο σύλλογο Ελπίς του Τυρνάβου με τον καθηγητή Ιατρικής Δημήτριος Ζαχαρούλη να δίνει την τιμητική πλακέτα στην εκπρόσωπο του συλλόγου κ. Μπέζα

-Στον Αστ. Τριανταφύλου για την προσφορά του στο Αργυροπούλι με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Λαδόπουλο να παραδίδει την πλακέτα στον πρώην αντιδήμαρχο Λ. Βουγιατζή.

-Στον τυρναβίτη υπεραθλητή Νίκο Τσικούρα για τις διακρίσεις του στον αθλητισμό και

-Στον Πέτρο Πνάκα για τα επιτεύγματά του ως προπονητής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας παρουσία ιερέων εκκλησιών του Τυρνάβου και του Αμπελώνα και με τον κ. Ροντούλη να στέλνει μήνυμα νίκης στις δημοτικές εκλογές του 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ