ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ Ο ΑΝ. ΛΑΥΔΑΡΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με το μέλος του προπονητικού team κ. Ανδρέα Λαυδαριά, ο οποίος για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο κ. Λαυδαριάς έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την ΠΑΕ ΑΕΛ, την οποία δημοσιεύουμε.
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, το Δ.Σ. της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ζήση Ντελόπουλο, Σωτήρη Μάρκου, Τάσο Χριστακόπουλο, όλους τους υπαλλήλους των γραφείων, τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη, τον γυμναστή Βασίλη Καλαποθαράκο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Φουσέκη, τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς, τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Βάνη, το πραγματικά άψογο Ιατρικό team υπό τον κ. Μπασδέκη, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Ζαχαρή, τον Γεν. Αρχηγό Γιάννη Παυλίδη,τους φροντιστές Κώστα Τσαρέα και Βασίλη Αγγελάκη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ καλύτερη ακόμη συνέχεια στην μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία της ομάδας.
Στη Λάρισα γνώρισα καλούς φίλους και είχα την τιμή να ανήκω στο τεχνικό team αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας με εκπληκτικούς φιλάθλους.
Προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω, αλλά αυτό γίνεται σε μια στιγμή που προσωπικά νιώθω όχι μόνο ικανοποιημένος για όσα πετύχαμε μέχρι τώρα, αλλά και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.